Payment & Delivery

payment

delivery

Untuk membuat pembelian, pilih produk yang anda ingin pesan dan tambahkannya ke cart membeli-belah anda. Anda boleh meneruskan proses checkout dan membuat pembayaran ke dalam akaun yang dinyatakan. Sebaik sahaja anda berjaya membuat pesanan anda, anda akan menerima pengesahan e-mel automatik.

Anda tidak perlu create account untuk membuat pesanan tetapi mempunyai akaun membolehkan anda menyimpan maklumat pembelian dan melihat pesanan sebelumnya. Sila ambil perhatian bahawa kami tidak menyimpan sebarang maklumat pembayaran di dalam akaun anda. Anda boleh membuat pesanan dengan mengikut cara yang dinyatakan di bawah.

Pesanan yang telah dibuat boleh diterima dalam 1 – 2 hari bekerja selepas bayaran penuh diterima.

Ya, setiap bungkusan yg dikirim tidak akan menyatakan apa-apa nama produk untuk privacy anda.

Anda boleh gunakan alamat rumah atau pejabat. Sekiranya anda selalu tiada dirumah atau pejabat, gunakan alamat poslaju terdekat. Kami akan berikan tracking no dan anda boleh collect sendiri di pejabat pos tersebut.

Berikut adalah langkah mudah yang perlu anda ikuti untuk membeli produk dari laman web ini. Pilih produk yang ingin dibeli dan jumlahkan harganya. Anda hanya perlu wasapkan semua sekali dalam satu wasap untuk memesan produk.

1. Bank In @ Deposit jumlah amaun produk yang di pesan melalui online banking atau Cash Deposit Machine ke akaun Maybank di bawah.

 

 

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA mesti masukkan email penerima | infobatinmalaysia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

Selepas bayaran di buat, sila wasapkan maklumat anda mengikut format seperti berikut ke http://infobatin.wasap.my

Nama:
Alamat Penuh:
Nama Produk:
Jumlah Bayaran:
No Telefon:

Contoh:
Ali Bin Abu
No 6, Persiaran Mokhtar Dahari,
Eco Grandeur
42300 Bandar Puncak Alam, Selangor
Titan Gel, Vimax Kapsul, Sizegenix
RM530 Maybank2u, 1/1/2018,
0123456789

 

[PENTING]
Untuk memudah & mempercepatkan proses penghantaran produk, sila ikut format seperti yang dinyatakan di atas.