Sale!
superking-one-mb-pembekal-pemborong-murah-produk-seks-besar-zakar-panjang-zakar-ubat-kuat-tahan-lama-infobatin-hot
super-king-one-mb-pembekal-pemborong-murah-produk-seks-besar-zakar-panjang-zakar-ubat-kuat-tahan-lama-testimoni-06
super-king-one-mb-pembekal-pemborong-murah-produk-seks-besar-zakar-panjang-zakar-ubat-kuat-tahan-lama-testimoni-07
super-king-one-mb-pembekal-pemborong-murah-produk-seks-besar-zakar-panjang-zakar-ubat-kuat-tahan-lama-testimoni-08
super-king-one-mb-pembekal-pemborong-murah-produk-seks-besar-zakar-panjang-zakar-ubat-kuat-tahan-lama-testimoni-09
super-king-one-mb-pembekal-pemborong-murah-produk-seks-besar-zakar-panjang-zakar-ubat-kuat-tahan-lama-testimoni-10

Super King 18 One MB

RM179.00RM499.00

SUPER KING 18 One MB merupakan sebuah produk bercirikan supplement untuk lelaki dan popularitinya diketahui umum adalah yang TERBAIK dan PERTAMA di Malaysia.

Clear
StumbleUponEmail

Description

SUPER KING 18 One MB merupakan sebuah produk bercirikan supplement untuk lelaki dan popularitinya diketahui umum adalah yang TERBAIK dan PERTAMA di Malaysia.

ANTARA KELEBIHAN SUPER KING.*KELAKIAN OPTIMUM*

✓membaik pulih tenaga batin.

✓merawat mati pucuk.

✓memastikan alat sulit keras & solid.

✓tahan lama ketika beraksi.

✓meningkatkan kualiti & kuantiti sperma.

✓membesar dan memanjangkan alat sulit jika diamalkan secara konsisten selama 3 bulan.

 

APAKAH ITU SUPER KING ???

  • SUPER KING adalah supplement lelaki terbaik PERTAMA di malaysia
  • SUPER KING dihasilkan secara makmal dengan piawaian kawalan yang tinggi.
  • SUPER KING dirumus khas oleh pakar-pakar kesihatan terkemuka seluruh dunia.
  • SUPER KING berasaskan 100% herba terpilih dan bebas bahan kimia dan dijamin selamat tanpa sebarang kesan sampingan.
  • SUPER KING merupakan produk asli dan tulen serta bebas dari Steroids.
  • Kajian menunjukan SUPER KING bertindak pantas dan 100% selamat digunakan.
SUPER KING 18 merupakan sebuah produk bercirikan supplement untuk lelaki dan popularitinya diketahui umum adalah yang TERBAIK dan PERTAMA di Malaysia…
 
 
RAHSIA OTOT NAIK DENGAN CEPAT
Memperkenalkan SUPER KING (DOUBLE G HERBS)
Ramuan 3 herba natural terhebat iaitu :
 
✔Eurycoma Longifolia.
✔Smilax Myosotiflora.
✔Helminthostachys Zeylanica.
 
Meningkatkan hormon TESTOSTERONE Ke 400% dalam masa 1 MINGGU SAHAJA
NO TESTOSTERONE = NO ENERGY = NO MUSCLE
KEBAIKAN BILA TESTOSTERONE MENINGKAT :
 
✔Menjadikan anda sentiasa bertenaga untuk aktiviti sukan & bekerja
✔Mempercepatkan pembesaran otot
✔Meningkatkan nafsu & keinginan seks (Khasiat Eurycoma Longifolia).
✔Menghilangkan lemak di perut
 
Dengan kata lain, SUPER KING memberikan anda TENAGA, MEMBAKAR LEMAK & MEMPERCEPATKAN PEMBESARAN OTOT KETIKA WORKOUT
 

KELEBIHAN SUPER KING 18 :

Guna handphone setiap hari, Bateri habis pandai pulak cari charger.
Guna “Adik Kecik” bawah tu setiap hari dan setiap masa, tapi bila dah “Kong” dan tak berfungsi, kepala otak terus jem sebab tak tau nak buat macam mana
Dah mati pucuk baru nak cari ubat.
Jangan macam tu bro
Pandai guna pandai lah jaga.
Jangan lah main hentam sebarang je.
Beli kereta baru, tukar sport rim harga ribu-ribu tiada masalah
Tiap-tiap bulan kereta masuk bengkel sebab nak servis tukar minyak hitam.
konon-konon nak jaga enjin sebab dah lanyak kereta kesana kemari.
Tapi yang dalam seluar tu buat lanyak setiap malam, tak kan tak servis bro
Harga tak sampai ribu-ribu. Sebotol hanya RM180 sahaja untuk sebulan….

SUPER KING 18 MAMPU MERAWAT MASALAH SEPERTI :

✔Merawat mati pucuk
✔Mencegah mati pucuk
✔Memberi tenaga berganda
✔Ukuran saiz lebih ketara
✔Badan lebih cergas
✔Otot-otot badan dan otot “boboi” lebih kembang
 
KELAKIAN OPTIMUM
 
✔Membaik pulih tenaga batin.
✔Merawat mati pucuk.
✔Memastikan alat sulit keras & solid.
✔Tahan lama ketika beraksi (45minit).
✔Meningkatkan kualiti & kuantiti sperma.
✔Saiz alat sulit akan kelihatan berbeza (besar & panjang) jika diamalkan secara konsisten selama 3 bulan.
 
AKTIVITI SUKAN
 
✔Meningkatkan tenaga & stamina.
✔Membina ketahanan & fokus.
✔Meningkatkan sistesis protien untuk otot.
 
KESIHATAN
 
✔Mencegah diabetis & darah tinggi.
✔Mengawal paras gula dalam darah.
✔Mengurangkan kolestrol.
✔Membakar lemak.
✔Membaiki sistem peredaran darah.
✔Memperbaiki sistem imun.
✔Meningkatkan kesihatan kardiovaskular.
 
 
JAMINAN KAMI :
 
✔Kesan seawal 7 hari.
✔Berasaskan herba & 100% selamat.
 

KESAN SELEPAS MENGAMALKAN SUPER KING 18 :

Anda tentu tertanya-tanya tentang tahap keberkesanan produk Super King 18 ini…. Bagi penjual seperti saya, saya telahpun mendapat banyak positif feedback daripada pelanggan-pelanggan kami mengenai produk Super King 18 ini.
Antaranya ialah :
 
✔Capsule Super King 18 memberikan anda tenaga sepanjang hari. Pengambil Capsule Super King 18 akan dapat rasakan ada tenaga tambahan untuk melakukan tugas-tugas harian.
✔Produk ini dapat mengembalikan tenaga batin anda. Tenaga dan stamina seks akan meningkat setelah beberapa hari mengambil produk ini.
✔Super King 18 Supplement ini juga dapat mengembalikan kekerasan dan ketegangan zakar. Pelanggan kami memberitahu bahawa setelah mengambil Super King 18 Supplement, zakar mereka dapat mencapai kekerasan dan ketegangan yang maksimum. Malahan, zakar juga cepat kembali tegang dan kera setelah mengeluarkan airmani(terpancut).
 

SOALAN LAZIM/PANTANG LARANG/FAQ SUPER KING 18

 

Q – Super king 18 Berkesan ke produk ni?

A – Bergantung kepada hormon pengguna,setakat ini testimoni menunjukan hasil yang bagus.
 

Q – Super king one mb Satu botol berapa biji?

A – Satu botol ada 60 biji
 

Q – Beza Super King 18 dengan Super King One MB?

A – Super King One MB adalah packaging produk Super King 18 yang terbaru bermula Januari 2016.
 

Q – Ada perbezaan pada kesan atau isi kandungan?

A – Semua sama sahaja.
 

Q – Super king 18 kkm/ super king one mb kkm?

A – MAL11095034T
 

Q- Cara makan super king one mb?

✔Hari Tak Workout :
Ambil 1 Biji Pagi Dan 1 Biji Malam.
✔Hari Workout : 1 Biji Pagi Dan 1 Biji 30minit Sebelum Workout.
✔Hari Nak Workout “All Out” :
2 Biji 30minit Sebelum Workout Dan Pagi Tidak Perlu Ambil.
 

Cara makan super king 18 one mb

✔Super king hendaklah diambil satu kapsul selepas1/2jam sarapan pagi dan satu kapsul selepas 1/2jam makan malam atau sebelum tidur.
✔Satu hari dua kapsul sahaja.
✔Hendak lah minum 10 gelas air setiap hari untuk keberkesanan dan kesihatan yang baik.
✔Untuk hasil terbaik, gunakan selama 90 hari digabungkan dengan diet dan senaman.
 
 
NOTA TAMBAHAN :
Jika anda ada mengambil ubat-ubatan lain contohnya seperti :
Antibiotik, supplement putihkan muka, fat bunner (kempis perut) dan sebagai nya, anda perlu jarakkan sekurang-kurangnye 2 jam sebelum ATAU 2 jam selepas untuk mengambil Super King untuk elak ia mencuci herba Super King
Jika anda mula mengambil Super King secara konsisten dan berdisplin selama 3 bulan, anda akan lihat perubahan ketara pada zakar dan otot2 badan anda.
 

Q – Super king 18 bahaya? super king one mb side effect ?

Super King merupakan product Lelaki yang telah mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM – MAL11095034T) malah Super King 18 juga telah dihasilakn secara Klinikal Makmal & ianya berpandukan piawaian ketat & kawalan Tinggi….
Super King 18 telah dirumus khas oleh Pakar-Pakar Kesihatan yang Terkemuka di Seluruh Dunia & ianya hanya Berasaskan 100% Herba yang telah Terpilih…
Super King bebas dari Bahan Kimia & ianya telah Terjamin Selamat Tanpa sebarang Kesan Sampingan / Side Effect

Dah tau kebaikan super king one mb dan cara makan super king one mb now kita tengok Testimoni super king one mb pilihan dia pula

Super king one mb testimoni

TESTIMONI PENGGUNA SUPER KING

Additional information

Botol

1 Botol, 2 Botol, 3 Botol

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Super King 18 One MB”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat